Ravitsemuksellinen filosofia

Erilainen lähestymistapa lemmikkieläinten ruokaan

Me IAMSilla välitämme lemmikkisi onnellisuudesta ja terveydestä. Siksi olemme vuosien ajan omistautuneet lemmikkieläinten terveyden ja ravitsemuksen tutkimukselle.   

Vuodesta 1946 lähtien IAMS:n ravitsemuksellinen filosofia on ollut kehittää ruokia, jotka sisältävät korkealaatuista eläinproteiinia, joka on tärkeää lemmikkisi hyvinvoinnin kannalta.   

Oikea ruoka voi tehdä ihmeitä lemmikeille. Tukea niiden immuunijärjestelmää, auttaa niitä polttamaan rasvaa, ylläpitää lihasten kimmoisuutta ja edistää tervettä ruoansulatusta. Oikea ruoka voi jopa auttaa huolehtimaan lemmikkisi hampaista - kaikki tämä herkullisessa ruoassa, josta ystäväsi todella nauttii joka päivä.

Uskomme, että lemmikkieläinten ruoan tulisi olla:

  • Perustuu eläinproteiiniin, joka täyttää kissojen ja koirien ravitsemukselliset tarpeet.

  • Räätälöity jokaista elämänvaihetta varten. Penturuokamme avulla pennuista tulee älykkäämpiä ja helpommin koulutettavia.

  • Hyödyllistä sekä lemmikeille että omistajille, kuten multi-cat ruoka, monen kissan kotitalouksille suunnattu ravinto tai karvapallojen vähentämisessä auttava kissanruoka


Nämä ajatukset ja toimet ovat tehneet meistä lemmikkieläinruokien edelläkävijöitä.

Tutkimuksemme ja viimeisten 70 vuoden aikana tekemämme edistysaskeleet ovat tehneet lemmikkieläinten ruoasta vieläkin parempaa.  

Meillä on useita patentteja ja olemme tehneet tutkimusta, joka on johtanut terveyttä koskevien edistysaskeliemme hyväksyntään koko alalla. 

Olemme hyvin ylpeitä näistä edistysaskeleista, jotka ovat auttaneet parantamaan lemmikkieläinten terveyttä kaikkialla maailmassa.

Asiantuntevaa ravitsemusta ja nautintoa. Ilman kompromisseja.

Expert nutrition and enjoyment logo


Laatu on keskeinen asia kaikessa mitä teemme. Kun on kyse tuotteistamme, käytämme vain korkealaatuisia ainesosia, joita lemmikkisi rakastaa. 

Noudatamme uskomattoman korkeita standardeja taataksemme raaka-aineidemme laadun ja turvallisuuden ja varmistaaksemme, että ravitsevat tuotteemme ovat terveellisiä ja turvallisia lemmikeille.

Sitoutumisemme innovaatioon ja laatuun 

Suoritamme ehdottomasti jatkuvia ja tiukkoja raaka-aineiden tarkastuksia koko valmistusprosessin läpi, alun rekkakuormien satunnaisnäytteistä aina siihen asti, kun lemmikkiruokapussimme lähtevät tehtaalta.

Kaikille IAMS-lemmikkiruoille suoritetaan yli 120 laadunvarmistustestiä. Otamme myös jokaisesta tuotetusta koostumuserästä tuotenäytteitä täydellistä ravintoanalyysiä varten, ja kaikki raaka-aineemme on analysoitu tiukkojen ravitsemuksellisten laatu- ja turvallisuuskriteerien perusteella.