100 % lihaherkut, jotka on pakastekuivattu

Tutustu IAMS Naturally Pure Meat Treats -makupaloihin. Ne on valmistettu 100-prosenttisesta lihasta ja kalasta sekä pakastekuivattu kaikkien makujen ja hyvien ominaisuuksien säilyttämiseksi, jotta ne tukisivat lemmikkisi terveyttä.

Ne tarjoavat sinulle ja lemmikillesi herkullisen makupalan ja terveellisen palkinnon täydellisen tasapainon, sillä ne on valmistettu asiantuntevasti valituista lihoista ja täysin luonnollisista raaka-aineista, joissa ei ole viljaa tai gluteenia.

IAMS Naturally -makupaloja on saatavilla 3 herkullista makua:

  • 100 % kananrintaa, joka sisältää korkealaatuista proteiinia vahvojen lihasten ylläpitämiseksi
  • 100 % ankanrintaa ensiluokkaisesta lihasta. Erittäin hyvin sulavaa.
  • 100 % lohifileetä* oleva tuotteemme sisältää runsaasti omega 3- ja -6 -rasvahappoja, jotka auttavat pitämään kissasi ihon terveenä ja turkin kiiltävänä**

* Lohimaku on saatavilla ainoastaan kissoille tarkoitettujen pakastekuivattujen makupalojen tuotevalikoimassa

** Hyödyllistä ainoastaan, jos syötetään yhdessä IAMS Naturally -kuivaruoan kanssa

Mitä pakastekuivaus tarkoittaa?

Pakastekuivaus on satoja vuosia vanha säilöntätekniikka.Monissa historiallisissa sivilisaatioissa, sitä käytetään yleisimmin ruoan säilömiseen astronauteille!Se auttaa säilyttämään kaikki ravintoaineet sekä makupalojemme herkulliset maut, joita lemmikkisi himoitsee.

Kun liha on valmisteltu, se pakastetaan ja laitetaan tyhjiöön, jotta vesi poistuu. Lopuksi se tuodaan takaisin ympäristön lämpötilaan, jolloin se on valmista syötäväksi.

Makupaloja terveydestä tinkimättä!

Makupaloissamme on ainoastaan lihaa tai kalaa.Niissä ei siis ole haitallisia raaka-aineita, jotka vaarantaisivat lemmikkisi terveyden tai aiheuttaisivat lihomista.Vain puhdasta, maukasta proteiinia, joten antamalla lemmikillesi herkkuja edistät sen terveellistä, aktiivista ja iloista elämää.

Mitä niissä ei ole...

  • Ei lisättyä sokeria
  • EI keinotekoisia väriaineita
  • EI lisäaineita
  • EI geenimuunneltuja ainesosia

Etsitkö herkullisia makuja,
joita lemmikkisi rakastaa?

Pitipä lemmikkisi rouskutuksesta tai pureskelusta, IAMS Naturally -makupalat ovat oikea valinta.