Ehdot

KÄYTTÖEHDOT

Koska Internetin käyttöön liittyy erilaisia mahdollisuuksia ja riskejä, olemme koonneet käyttöehdot (jäljempänä “ehdot”) suojataksemme verkkosivujemme käyttäjiä ja itseämme. Käyttäessäsi verkkosivustoamme hyväksyt sen ehdot.


Yleiset käyttörajoitukset

Vahvistat täten

  • ettet levitä mitään osaa tai osia yrityksen verkkosivustosta missään mediassa ilman IAMSin etukäteen antamaa kirjallista suostumusta
  • et käytä verkkosivustollamme käyttöön asetettuja tietoja millään muulla tekniikalla tai tavalla kuin itse verkkosivustollamme on käytössä, tai muilla sellaisilla tavoilla, joita olemme saattaneet erityisesti suunnitella tähän tarkoitukseen
  • et muokkaa mitään verkkosivujemme osaa tai mitään sen sisällöstä
  • et kierrä, ota käytöstä tai muuten häiritse (etkä yritä mitään edellä mainituista) mitään verkkosivun turvallisuuteen liittyvää ominaisuutta tai ominaisuuksia, jotka (i) estävät tai rajoittavat sisältöjen käyttöä tai kopiointia tai (ii) toteuttavat rajoituksia verkkosivuston tai verkkosivustolla käytettävissä olevan sisällön käytölle
  • et käytä verkkosivustoamme kaupallisiin tai liiketoiminnallisiin tarkoituksiin
  • et lataa pysyvästi tai väliaikaisesti, kopioi, tallenna tai jaa edelleen mitään verkkosivustomme sisältöä.

Tekijänoikeus ja muut teollis- ja tekijänoikeudet

Olemme – ellei muuta ole erikseen mainittu – kaiken verkkosivustollamme käytössä olevan tiedon omistajia tai valtuutettuja käyttäjiä. Näihin luetaan muun muassa teksti, kirjoitukset, kuvat, grafiikat, graafiset esitykset, valokuvat, audio- ja videotiedostot ja interaktiiviset ominaisuudet (jäljempänä “sisällöt”) näihin kuitenkaan rajoittumatta. Me omistamme tai meillä on lisenssi kaikkiin sisältöihin, ja ne ovat meidän tai lisenssinantajiemme tekijänoikeuden, tavaramerkkioikeuksien ja muiden immateriaalioikeuksien alaisia. Mahdolliset verkkosivustollamme esillä olevat ulkopuoliset tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa tavaramerkkejä.

Sisältöjä ei saa ladata, kopioida, jäljentää, jaella, välittää, lähettää, esittää, myydä, lisensoida, muuttaa, käyttää uudelleen, omia, hyödyntää tai muuten käyttää hyödyksi julkisissa tai kaupallisissa tarkoituksissa tai mihinkään muuhun ilman etukäteen antamaamme kirjallista lupaa. Pidätämme itsellämme kaikki oikeudet, joita ei ole nimenomaisesti ilmoitettu sisällöissä.

Kaikki tekijänoikeuttamme tai muita immateriaalioikeuksiamme, ulkopuolisten omistamat oikeudet mukaan lukien, vastaan rikkominen voi johtaa siviili- tai rikosoikeudellisiin seuraamuksiin.

Vastuu

Tarjoamme mahdollisimman ajankohtaista, oikeaa ja selkeästi ilmaistua tietoa. Tiedoissa saattaa tästä huolimatta esiintyä tahattomia virheitä. Sanoudumme erityisesti irti verkkosivustomme kirjoitusvirheitä ja tietojen tarkkuutta, täydellisyyttä ja ajankohtaisuutta koskevasta vastuusta.

Verkkosivustomme sisältämiä tietoja ja dataa voidaan muuttaa aika ajoin ilman ennakkoilmoitusta. Verkkosivustollamme käyttöön annetut palvelut, tiedot ja data tarjotaan “sellaisenaan”, ilman mitään takuita.

Siltä osin, kun verkkosivustomme sisältää linkkejä tai viitteitä kolmansien osapuolien verkkosivuille, emme ota minkäänlaista vastuuta tällaisella linkitetyllä verkkosivustolla tai missään linkitetyn verkkosivuston sisältämässä linkissä käytettävissä olevista tiedoista, viestinnästä tai materiaaleista. Ilmoitamme, ettemme välttämättä jaa linkitetyn verkkosivuston sisältämiä kolmansien osapuolien sisältöjä ja/tai mielipiteitä.

Käyttämällä verkkosivustoamme olet tietoinen tämän verkkosivuston käyttöön liittyvistä riskeistä, mukaan lukien riski tietokoneesi, ohjelmistosi tai tietosi vahingoittumisesta mahdollisesti verkkosivustomme tai sen käytön kautta siirretyn tai aktivoidun viruksen, ohjelmiston tai muun tiedoston vuoksi.

Yritys ei missään tapauksessa vastaa mistään yrityksen verkkosivuston lainvastaisesta käytöstä, eikä se ole missään tapauksessa vastuussa mistään kolmansien osapuolten oikeuksien rikkomisesta.

Tahallisesta tai erittäin välinpitämättömästä toiminnastamme aiheutuvia vahinkoja lukuun ottamatta yritys ei vastaa mistään yrityksen verkkosivun käytöstä johtuvista tai siihen millään tavalla liittyvistä suorista, epäsuorista erityisistä, satunnaisista vahingoista tai välillisistä vahingoista, mukaan lukien saamatta jäänyt voitto, liiketoimintaprosessien keskeytyminen tai ohjelmiston tai elektronisten tietojen rikkominen näihin kuitenkaan rajoittumatta.

Henkilötiedot

Henkilötietoihin ja yritykseen liittyviin tietoihin sovelletaan yhtiön tietosuojaa koskevia suuntaviivoja.

Sekalaista

Yritys pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä ehtoja aika ajoin.

⁣⁢ ©2016 Spectrum Brands, Inc.‌؜‍‌؜‍؜⁡⁣⁤