Tietoja IAMSista

Voimme tehdä lemmikkiesi elämästä parempaa

Uskomme, että ainoa tapa tarjota parhaita mahdollisia ruoka- ja lemmikinhoitotuotteita on tuntea koirat ja kissat paremmin kuin kukaan muu alalla. Uskomme, että innovatiivisella tutkimuksella ja edistysaskelilla sekä noudattamalla ainutlaatuista ravitsemusfilosofiaamme voimme parantaa miljoonien lemmikkien elämää ympäri maailmaa.


Historiamme

Jo vuoden 1946 perustamisestamme lähtien Paul F. IAMS on etsinyt uusia tapoja luoda ensiluokkaisia, laadukkaita lemmikkiruokia, jotka auttaisivat antamaan koirille ja kissoille onnellisen, terveen ja pitkän elämän.

Hän vietti aikaa kasvattajien ja ravitsemusasiantuntijoiden kanssa ja oppi proteiinin tärkeydestä ja rasvan roolista lemmikkiruokavalioissa. Hän oli ensimmäinen, joka piti koiria ja kissoja pääasiassa lihansyöjinä. Tämä näkökanta tuli mullistamaan koko lemmikkiruokateollisuuden. Paul IAMSin uskosta, että kehittynyt ravinto auttaisi parantamaan lemmikkien terveyttä, on tullut perusta innovaatiolle toisensa jälkeen:

1950-luku

1950-luvulla tuodaan markkinoille ensimmäinen IAMS-tuote, IAMS 999. Se on ensimmäinen eläinruoka, joka sisältää eläinperäistä proteiinia ensisijaisena proteiininlähteenä.

1960-luku

Paul Iams jatkaa lähestymistapaansa tuottaakseen parasta ravintoa ja IAMS Plus tulee markkinoille 1961. Tämä runsasproteiininen ruoka alkoi saada intohimoisten koiranomistajien huomion.

1970-luku

1970-luvulla IAMS lanseeraa uuden tuotteen, IAMS koiranruokapalat, ja esittelee ikonisen tassunjälkilogon.

1980-luku

1980-luvulla IAMS muuttaa eläinruokahyllyn ulkonäköä esittelemällä elinvaiheisiin perustuvien ruokien konseptin ja tuomalla markkinoille pennuille tarkoitetun ruoan. IAMS debytoi myös “moniväriset pakkaukset”, IAMS-kissanruoan ja IAMS-koirankeksit.

1990-luku

1990-luku oli innovaation vuosikymmen IAMSille, koska se esitteli tuotesarjan nimeltä IAMS Naturals. Iams julkaisi myös tutkimuksia, jotka osoittavat, että omega -6 ja omega -3 voivat edistää tervettä ihoa ja turkkia.

2008

Innovaatio jatkuu IAMS: lla koko 2000-luvun. Vuonna 2008 tuotemerkki uudisti sen perusruokasarjatarjonnan, uudistunut nimi IAMS ProActive Health. Samalla kissat saavat oman hairball tuotteen, jossa tasapainoitettu juurikasmassa ja selluloosa vähentää karvapallojen muodotumista.

2015-2016

Vuonna 2015 Spectrum Brands Inc. osti IAMS-brändin. Uusi omistaja on pysynyt uskollisina tuotemerkin innovointiin. Se lanseeraa Iams Naturally –tuotteet, jossa kaikki ainesosat voidaan jäljittää alkuperäislähteeseen ja Iams delights –märkäruoat, joissa on eri makuvariaatioita ja tekstuureja.

2018

Vuonna 2018 IAMSia muotoillaan uudelleen, virkistetään ja elävöitetään IAMS for Vitality -sarjan lanseerauksen myötä. Tässä kuivaruoassa yhdistyvät asiantunteva ravitsemus ja nautinto, sillä se on luotu tukemaan terveen elinvoimaisuuden seitsemää merkkiä kaikissa kissoissa ja koirissa, jotka rakastavat sen herkullisia makuvaihtoehtoja.