15 tapaa tehdä koirasi onnelliseksi

Happy Dog

Oletko koskaan tarkkaillut koiraasi sen nukkuessa? Sen tassut nykivät, häntä heiluu ja se päästelee pieniä haukkuääniä. Se uneksii ehkä niityn halki kirmaamisesta tai noutoleikistä parhaan ystävänsä kanssa. Oletko koskaan toivonut voivasi tehdä koirastasi yhtä onnellista sen ollessa hereillä? Sinä pystyt siihen. Tässä on 15 tapaa piristää koirasi päivää - ja ehkä sen koko elämää.

 1. Harjaa usein. Säännöllinen harjaus ei ainoastaan saa koiraasi näyttämään hyvältä. Se auttaa myös ehkäisemään ihosairauksia ja voi vahvistaa sinun ja koirasi välistä sidettä.
 2. Ruoki koiraasi kuin kuningasta. Laadukas ruoka edistää koirasi terveyttä ja hyvinvointia.
 3. Häädä kirput! Nämä ärsyttävät ötökät voivat tehdä koirasi olon kurjaksi, ne voivat lisäksi aiheuttaa allergioita ja levittää heisimatoja. Kysy eläinlääkäriltäsi hoitosuosituksia.
 4. Leiki joka päivä. Koirasi ei ymmärrä sitä, jos sanot "Minulla oli tänään rankka päivä ja haluan vain maata sohvalla." Järjestä leikkiaikaa; tulet yllättymään siitä, kuinka paljon parempi olo teillä molemmilla tulee olemaan.
 5. Pidä koiran vesi raikkaana. Haluaisitko sinä juoda vettä, joka on seissyt useita päiviä kulhossa? Ei koirasikaan! Runsas määrä raikasta vettä on elintärkeää koirasi hyvälle terveydelle, joten pidä sen vesikulho täynnä ja vaihda se päivittäin.
 6. Lähde matkalle. Olipa se sitten ajomatka maalle tai nopea pyrähdys läheiseen puistoon, koirasi rakastaa maisemien vaihtumista.
 7. Älä leiki lääkäriä. Jos et satu olemaan eläinlääkäri, älä yritä hoitaa koirasi vaivoja itse. Ihmisille tarkoitetuilla lääkkeillä voi olla haitallisia vaikutuksia koirille. Eläinlääkärisi voi antaa asianmukaiset rohdot ja neuvoa sinua pitämään koiran ensiapulaukku valmiina. Se voi pelastaa koirasi elämän.
 8. Tee kodistasi koiravarma. Katso asioita koiran näkökulmasta ja etsi mahdollisia vaaroja, joita kotisi koirallesi aiheuttaa. Näetkö jossakin roikkuvan sähköjohdon? Kutsuvan, avoimen kaapin täynnä puhdistusaineita? Teräviä työkaluja esillä? Pistä pois kaikki, mikä saattaa vahingoittaa uteliasta koiraa./li>
 9. Kävele, kävele, kävele. Tällöin luot läheisen suhteen koiraasi. Lisäksi käveleminen on hyvää liikuntaa teille molemmille.
 10. Pidä koirasi solakkana. Solakka, hyvässä kunnossa oleva koira on iloinen koira, joten sano "ei" ruoanjätteille ja "kyllä" liikunnalle. Jos koirasi tulisi pudottaa painoa, yritä ruokkia IAMS Weight Control -ruokaa. Se auttaa polttamaan rasvaa ja säilyttää lihasmassan.
 11. Leikkaa kynsiä. Jos koirasi kynnet kasvavat liian pitkiksi, koirasi saattaa tuntea olonsa epämukavaksi. Pyydä eläinlääkäriäsi näyttämään sinulle kynsienleikkuun salat.
 12. Tarkasta lelut. Katso tarkasti koirasi lempileluja. Ovatko ne turvallisia ja kestäviä? Pidä erityisesti silmällä pieniä osia, jotka saattavat helposti joutua nieluun, tai teräviä reunoja, jotka saattavat aiheuttaa loukkaantumisia.
 13. Anna koirasi haistella. Koirat rakastavat nuuhkimista. Sen avulla ne saavat tietää uusia asioita ympäröivästä maailmasta. Vie koirasi puistoon, pellolle tai lempikävelyreitillesi ja anna koirasi nuuhkia kaikkia uusia tuoksuja..
 14. Nouda! Suuntaa puutarhaan heittelemään kumipalloa tai opettamaan koirasi noutamaan frisbeetä.
 15. Yritä ymmärtää koirasi kieltä. Koirasi ei voi kertoa sinulle, kuinka se voi, joten sinun on opeteltava lukemaan sen kehonkieltä. Alhaalla roikkuva häntä? Tämä voi tarkoittaa pelkoa tai hermostuneisuutta. Heiluva häntä? Luonnollisesti iloa! Kun pidät silmäsi tarkkana, olet pian koirankielen ammattilainen.Löydä oikea ruoka lemmikillesi

Asiantuntevaa ravitsemusta ja nautintoa. Ilman kompromisseja.

Oikea ruoka voi tehdä ihmeitä lemmikeille. Selaa herkullisia reseptejämme ja löydät ruoan, jota lemmikkisi rakastaa.

KISSA KOIRA