Proteiinin, rasvan ja kuitujen tärkeys

Ainutlaatuinen proteiini ruoissamme

Kissanruokatuotteemme sisältävät eläinperäisiä proteiineja, jotka täyttävät kissojen kaikki tärkeät aminohappovaatimukset. Lisäksi erityiset jalostus- ja laadunvarmistustestit varmistavat, että käytämme ainoastaan laadukkaita, erittäin hyvin sulavia proteiinilähteitä sulavuuden lisäämiseksi.

Kissat ovat todellisia lihansyöjiä ja ne vaativat tärkeitä ravintoaineita, joita ei löydy kasviproteiineista, kuten soijapavuista tai maissigluteenijauhosta. Kissat tarvitsevat esimerkiksi tauriinia, jota on ainoastaan eläinperäisissä proteiineissa.

Palaa alkuun

Ainutlaatuiset rasvahapot ruoissamme

Kissoille on olemassa kaksi tärkeää rasvahappotyyppiä: Omega-6- ja Omega-3-rasvahapot. Omega-6-rasvahapot, joita on kananrasvassa ja maississa, ovat tärkeitä ihon ja turkin sekä asianmukaisen solukalvorakenteen ylläpidossa. Omega-3-rasvahappoja on kalajauhojen tai -öljyn ja pellavansiemenen kaltaisissa aineksissa. Omega-3-rasvahapot ovat tutkimusten mukaan tärkeitä verenhyytymisen ja tulehdusvasteen kannalta. Kaikissa tuotteissamme on Omega-6- ja Omega-3-rasvahappojen lähteitä.

Palaa alkuun

Ainutlaatuiset kuidut ruoissamme

IAMS-tutkimus on osoittanut, että kohtuullisesti fermentoituva kuitu, kuten juurikasmassa, parantaa suoliston terveyttä. Suolistobakteerit pilkkovat kuidun fermentoituvan osan ja tuottavat lyhytketjuisia rasvahappoja, suolistosolujen energialähdettä. Ei-fermentoituva komponentti antaa massaa normaalille ulosteelle.

Pelkkien erittäin fermentoituvien kuitujen käyttö voi aiheuttaa ongelmia, kuten ilmavaivoja, kun taas pelkkien ei-fermentoituvien kuitujen, kuten maapähkinänkuorien, käyttö taas edistää liiallisen ulosteen määrää, koska niiden ravitsemusarvo on alhainen.

Kaikissa tuotteissamme on patentoitu kohtuullisesti fermentoituvien kuitujen kuitujärjestelmä, joka auttaa pitämään kissasi ruoansulatusjärjestelmän terveenä.

Palaa alkuun

Millaisia karvapalloja hoitavat ruokamme ovat muihin kissaruokiimme verrattuna?

Karvapalloja hoitavat ruokamme tarjoavat samaa laadukasta ravitsemusta ja makua kuin muutkin aikuisruokamme ja lisäetuna ne vähentävät karvapallojen muodostumisen riskiä.

Molemmat tarjoavat laadukasta ravitsemusta aikuisille kissoille

  • Samankaltaiset ruokintamäärät kuin muilla aikuisruoillamme
  • Erinomainen ulosteen laatu, ihon ja turkin kunto ja tauriinitaso
  • Mahtava maku
  • Samankaltaiset hyväksyttävyys- ja makutestitulokset kuin muilla aikuisruoillamme

Käyttö

  • IAMS on yrityksenä tutkinut proteiinilähteitä, rasvahappoja ja kuidun lähteitä määrittääkseen, mikä on ihanteellista koirien ja kissojen ravinnolle, ja käyttää näitä aineksia tuotteissamme.
  • Tuotteemme sisältävät erittäin hyvin sulavia, jalostettuja eläinperäisiä proteiinilähteitä antamaan koirille ja kissoille tärkeitä aminohappoja.
  • Tuotteemme käsittää patentoidun kuitujärjestelmän kohtuullisesti fermentoituvista kuiduista terveen suoliston edistämiseksi ja niissä vältetään ilmavaivojen tai liiallisen ulosteen aiheuttavia kuitulähteitä tai -tasoja.


Löydä oikea ruoka lemmikillesi

Asiantuntevaa ravitsemusta ja nautintoa. Ilman kompromisseja.

Oikea ruoka voi tehdä ihmeitä lemmikeille. Selaa herkullisia reseptejämme ja löydät ruoan, jota lemmikkisi rakastaa.

KISSA KOIRA